Uppdateringar från styrelsen

Cari romanisti svedesi, 

 

Serie A är I full gång och nedan följer uppdateringar om vad som händer just nu i världens vackraste supporterföreningen.

 

Årsmöte och ny styrelse 

I slutet på september höll föreningen årsmöte och följande styrelse röstades fram:

Ordförande: Robert Jonasson (nyval, tidigare sekreterare)

Kassör: Axel Swartling (nyval, tidigare ledamot)

Sekreterare: David Michaelsson (nyval)
Ledamot: Philip Lantz (nyval)

Ledamot: Affe Piran (nyval)

 

På årsmötet beslutades det även att medlemsavgiften för säsongen 2018/2019 kommer att ligga på 250 kronor. Mer om detta nedan.

 

Dags att förnya medlemskapet 

 

Medlemskapet i RCS löper säsongsvis och det är därför hög tid att förnya genom att betala in 250 kronor via Swish till nr. 123 137 94 03. Märk din betalning med fullständigt namn.

Att betala in via Swish underlättar arbetet för oss, men har du inte Swish går det givetvis bra att betala in till vårt plusgiro 1651596-7. Märk även här betalningen med ditt fullständiga namn.

 

Om du är helt ny medlem måste du även skicka ett mail till rcsvezia@gmail.com med namn, adress, telefonnummer och mailadress. Märk mailet ”Ny medlem”. Samma sak gäller om du inte betalt medlemsavgift de senaste två säsongerna. Då ligger du kvar i vår maillista men inte i vårt medlemsregister.

 

Vi uppskattar också om du som vet att du har flyttat, bytt nummer eller dylikt den senaste tiden, meddelar oss detta så att vi har korrekta uppgifter. Maila till rcsvezia@gmail.com och märk mailet ”Ändrade uppgifter”.

 

Om du har varit medlem tidigare och inte ändrat några uppgifter är alltså det enda du behöver göra att betala in medlemsavgiften så noterar vi detta.

 

Medlemsförmåner 

 

Alla medlemmar kommer i vanlig ordning att få ett medlemspaket. Den nya styrelsen kommer omgående sätta igång med arbetet med årets medlemspaket. Så fort det finns mer info så kommer vi gå ut med detta.

Utöver medlemspaketet har alla medlemmar förmånen att kunna köpa biljetter via RCS till alla Romas hemmamatcher, vilket är en stor fördel inte minst när det gäller de så kallade högriskmatcherna. Närmare info om biljetter följer nedan.

 

Matchbiljetter 

 

Det går numera att köpa biljetter till hemmamatcherna direrkt via Romas hemsida.

 

Vi rekommenderar alla att köpa biljetter via Romas hemsida (https://www.asroma.com/en/tickets/buy-tickets) eftersom ni själva kan välja sektion, betala och skriva ut era biljetter hemma på nolltid.

 

Observera att biljetterna är personliga och det är viktigt att ta med pass till arenan för att kunna verifiera dina biljetter.

 

Om ni mot förmodan stöter på problem hör av er via mail eller Facebook så ska vi försöka hjälpa till.

 

Till de matcher där det inte går att använda sig av onlineköp (högriskmatcher) kan ni som är medlemmar istället köpa biljetter via RCS genom att skicka ett mail innehållande namn, personnummer, födelseort (står på passet), medlemsnummer och önskad sektion till rcsvezia@gmail.com.

 

Säsongen medlemsresa

 

I skrivande stund är det inte beslutat vilken som blir säsongen medlemsresa. Detta är också ett arbete som vi i styrelsen kommer ta tag i omgående. Vi återkommer med mer information om detta framöver.

 

Har ni ytterligare frågor, kontakta oss på rcsvezia@gmail.com eller via Facebook.

 

Glöm inte heller att följa oss på Facebook och Instagram där vi uppdaterar kontinuerligt.

 

Cari saluti,

 

Styrelsen Roma Club Svezia,

genom ordförande Robert Jonasson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s