Kallelse årsmöte

Cari romanisti svedesi,

OBS!! ÄNDRAD TID FÖR ÅRSMÖTE TILL 13:30 DÅ MATCHEN ÄR FLYTTAD FRÅN 18:00 TILL 15:00.

Hoppas ni haft en härlig sommar. Vi är sent ute i planeringen av årets säsong. Men vi i styrelsen blickar framåt och kallar till ett sent årsmöte för säsongen 2018/2019.

Årsmötet äger rum på Enzos, Långholmsgatan 15B, 117 33 Stockholm. Tid 13.30 lördag den 29:e september och vi uppmanar alla som har möjlighet att komma och påverka vad som skall ske i RCS under nästa säsong. Beslut kommer att tas angående t.ex. styrelse och medlemsavgift. Förutom att det är viktigt att göra sin röst hörd brukar mötet också vara en mycket trevlig tillställning och vi hoppas på stor uppslutning. I år samkör vi årsmötet med matchträff Roma-Lazio som sparkar igång 15:00.

Alla betalande medlemmar har rösträtt och är hjärtligt välkomna, men för att vi ska kunna boka bord på en lämplig restaurang ber vi er att anmäla ert deltagande till rcsvezia@gmail.com senast söndag den 15 september.

Fredag den 21 september är sista datum för att skicka in motioner med förslag på frågor som bör lyftas på årsmötet. Även dessa mailas till rcsvezia@gmail.com

Vill du kandidera till RCS styrelse eller känner du någon som borde göra det? Anmäl i så fall ditt intresse snarast till valberedningen på Erik_Carenholm@hotmail.com och berätta varför du eller din vän borde vara engagerade i världens vackraste supporterförening.

 

P.S. Givetvis är icke-medlemmar välkomna att se matchen tilsammans med oss!

 

Väl mött den 29 september!

Cari saluti,

Styrelsen Roma Club Svezia

genom ordförande Andreas Gewert

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s