Roma-Genoa

Efter att vi under gårdagen fått nya uppgifter från vår moderförening AIRC om att biljetterna till Roma-Genoa kommer att släppas tidigast i mars 2017 har styrelsen beslutat att skjuta på biljettbeställningsdeadlinen till den 1 februari 2017. På så vis får fler medlemmar chansen att kunna åka ner på matchen samtidigt som vi fortfarande har god marginal.

Ni som redan har beställt biljetter har en viss fördel vid en eventuell biljettbrist då listan är numrerad och era namn står i ordningen som de kom in. Givetvis hoppas vi självklart att kunna ordna biljetter till alla, men kan, precis som vi tidigare gått ut med, inte garantera något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s