La storia continua?

I samband med lanseringen av Romas nya derbytröja gjorde Francesco Totti en intervju med Sky Italia – av många intressanta svar från Il Capitano, är det ett som sticker ut, det om framtiden:

”Man kan inte ta något för givet i fotboll. Titta bara på ifjol till exempel, när de sa att jag var färdig, att jag snart var 40 och redan borde ha hängt upp skorna. Det händer ofta i den här branschen, särskilt när inte saker går bra. Med det sagt, alla har rätt till sin åsikt – förutsatt att det är uttryckt korrekt. Jag är säker på min kropp och själ och jag tror verkligen att jag fortfarande kan bidra med mycket till laget. Varför ska jag gå i pension om jag fortfarande är i form?”

tottieterno

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s