Francescos sista match

tottibindel

28 maj 2017 förväntas bli den sista gången som Francesco Totti tar på sig kaptensbindeln för att leda ut sitt manskap på Olimpico (även om vi in i det sista hoppas på att sagan fortsätter), då Roma avslutar Serie A-säsongen mot Genoa.

Det är många som hör av sig till oss om matchbiljetter till den speciella dagen. Förra veckan gick vi ut med information om vad som gäller. Den hittar du här. Vänligen notera att deadline för anmälan är 1 december.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s